Polityka prywatności serwisu www.kominki.biz

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

JAWORSCY kominki i piece Irena Jaworska z siedzibą ul. 3-go Maja 29, 37-450 Stalowa Wola, NIP: 8650017481

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.kominki.biz Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

ekologiczne kominki Stalowa Wola

Nasza siedziba

ul. 3 maja 29 (wejście od Mieszka 1)
37-450 - Stalowa Wola/Rozwadów

Skontaktuj się

Tel: +48 503 051 580 / 503 051 590,
E-mail: jaworski@kominki.biz

kominki kaflowe Stalowa Wola
Copyright 2022 © JAWORSCY kominki i pieceProjekt i wykonanie  piece chlebowe Stalowa Wola WGB-Group

kominki Stalowa Wola, producent kominków Stalowa Wola, projekty kominków Stalowa Wola, montaż kominków Stalowa Wola, ekologiczne kominki Stalowa Wola, kominki kaflowe Stalowa Wola, piece chlebowe Stalowa Wola, kominki ciepłe Stalowa Wola, kominki rustykalne Stalowa Wola, kominki zewnętrzne Stalowa Wola, piece Stalowa Wola

kominki ciepłe Stalowa Wola kominki rustykalne Stalowa Wola kominki zewnętrzne Stalowa Wola piece Stalowa Wola kominki Stalowa Wola